In de fotoexpositie RUAH, te zien in Galerie Mildam (Schoterlandseweg 37, Mildam) toont Pieter Tonnis de Graaf  divers fotografisch werk, geïnspireerd door de tocht, de wind, de alomtegenwoordige lucht.

 

  • Galerie Mildam, Schoterlandseweg 37, Mildam
  • 4 februari 2018 tot en met 30 maart 2018
  • vrijdag, zaterdag en zondag van 14 uur tot 17.00 uur

 

Ruah:  dat is het Hebreeuwse woord voor “wind, geest en ook adem”. Galerie Mildam is gevestigd in het voormalig Nederlands Hervormde kerkje uit 1726. Het speciaal voor de galerie gecreëerd werk, maakt gebruik van de in de kerk aanwezige luchtverplaatsingen.


impressie getoond werk:

Ruah (wyn, asemje)Ruah (wyn, asemje)klik voor downloadpagina Ecocathedraal tijdkleurEcokathedraal tijdkleurklik voor downloadpagina glasvlinderglasvlinderklik voor downloadpagina metamorphosemetamorphoseklik voor downloadpagina ruah-5ruah-5

Pieter Tonnis de Graaf, beeldmaker is in 2017 afgestudeerd aan de Fotoacademie . Hij experimenteert met oude fotografische technieken en zelfbouwcamera’s. Zijn specialiteit is tri-colourfotografie. Hiermee maak hij met een zelfgebouwde pinholecamera (camera zonder lens) op locatie kort na elkaar telkens drie zwart-wit foto’s die hij vervolgens na een speciale kleurenbehandeling samenvoegt tot één nieuw beeld. Het resulteert in beelden waarin het tijdsverloop een heel eigen dimensie geeft aan de beleving van het moment. In de expositie Ruah toont hij ook het werk Ecokathedraal. Gemaakt in Mildam’s Ecokathedraal.

 

Zijn fotoreeks Vlinder is tevens te zien in deze expositie, naast het werk van de vaste exposanten van Gallerie Mildam

expositie ruah op de kaartexpositie ruah op de kaart